• Stručni posjet Wiener osiguranju

  Objavljeno: 26. studenoga 2019

  Kroz radionicu učenici su educirani o važnosti osiguranja za bezbrižnu budućnost. Upoznati su s osnovnim podjelama osiguranja te su na konkretnim primjerima iz svakodnevnog života uvidjeli svrhu, smisao i važnost osiguranja.


 • Stručni posjet Erste banci – Škola pametnih financija

  Objavljeno: 26. studenoga 2019

  Kroz radionicu učenici su educirani o osnovnim financijskim pojmovima te su kroz zanimljive primjere promišljali o ulaganju stečenog novca u štednju, investicijske fondova i dr.


 • Predstavljanje projekta Abeceda pismenosti – DIGITALNA PISMENOST

  Objavljeno: 1. listopada 2019

  Predstavljanje projekta “Abeceda pismenosti” učenicima EIUŠO.


 • Suradničko učenje učenika – Pixton

  Objavljeno: 10. lipnja 2019

  Pixton je jednostavan alat namijenjen izradi stripova s već unaprijed pripremljenim repozitorijem sadržaja. Korisnik se može prijaviti klasičnim putem unosom e-mail adrese i zaporke, ali i svojim Google, Facebook, Edmodo ili Office365 korisničkim računom. Korisnici mlađi od 19 godina umjesto vlastite e-mail adrese unose adresu roditelja koji zatim potvrđuju korisnički račun. Kao dodatna mjera sigurnosti, za sve korisnike ispod 13 godina, korisnički je račun nakon potvrde, automatski namješten na siguran način rada. Strip je moguće objaviti kako bi bio vidljiv u zajednici i kako bi ga mogli dijeliti dalje.Sva prava pridržana © 2020. - Abeceda pismenosti - Izrada: Ofir d.o.o.

Scroll Up